Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Två dagar kvar...

Av Madde - 4 januari 2009 21:28

Nu är det så snart dags. Jaja...jag vet varför skjuta upp det du kan göra idag tills senare...men nu har jag bestämt mig att på onsdag är rätt dag.


Onsdag morgon kl 07:00 kommer jag stå där i all min fulla prakt och stiga upp på den stackars vågen och få min dom!


Jag tänker inte stå där i juli denna sommaren också och vet att jag kunde gjort något åt detta! Vet att jag inte är "klar" till sommaren men jag kommer att vara ca 15 kg lättare om jag får som jag vill!!!


Min stora last här i livet är godis...jag förstår inte överhuvudtaget jag ska klara mig utan detta underbara guld...suck!


Nu gäller det att tänka framåt! Nu är det viktväktarna som gäller och jag behöver en massa peppning och stöd! Kramar M

 
 
Marie Hj.

Marie Hj.

4 januari 2009 22:34

Självklart får du lägga till mig! Jättekul att du har hittat till mig. Jag har ju själv avänt mig av viktväktarna så jag om någon vet ju att det verkligen funkar. Det bästa av allt är väl att det finns inga förbud, man får ju äta allt bara det är inom rimliga mängder och att man räknar med det.
Önskar dig lycka till och jag kommer garanterat att finnas till hands och peppa!
KRAM

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Ner40kg

Ner40kg

4 januari 2009 23:29

Skönt att vara bestämd och veta vad man vill! Detta fixar ju du! :) 2009 är vårat år! Så är det bara. Och godiset... hm, ja... vad skulle jag kunna ge för tips. Jag är själv en totalt godisjunkie - socker är min själsfrände ;) Jag gjorde som så att jag räknade ut points på vissa saker som jag tyckte om, och så hade jag faktiskt dom sakerna liggande hemma på ett hemligt ställe. Det var inga mängder, utan oftast 1 liten plopp (en såndär med tre bitar i), 1 center, 1 kexchoklad, några små tablettaskar - alla med maxpoints på 3,5 points. Sen hade jag dom där, när jag var sugen så åt jag faktiskt av dom, utan dåligt samvete. Men jag åt aldrig hela chokladbiten med en gång, utan smååt lite på dom. Men vad som gjorde detta möjligt var att jag VISSTE hur många points det var, och att det funkade för mig. Skillnaden med detta mot att köpa en smågodispåse är att här VET du. I smågodispåsen ramlar det mesta ner, och oftast - i ärlighetens namn - är det mer points än man räknar i ;) Så det är nog mitt bästa tips - ha hemma, tillåt, men ha fullständig stenkoll. KRAM!

http://www.ner40kg.blogg.se

 
Annalee

Annalee

4 januari 2009 23:48

Va' kul gumman, att du börjat skriva här. Härligt att du börjar nu och du kommer att klara det, klarar jag det så gör du det! Tänk på sommaren och att du är lättare då, härligt!
Låt bli godis helt...jag tror det är bäst! hihi
Kram kram PEPP PEPP PEPP

http://aleelin.bloggagratis.se

 
BeaTris

BeaTris

5 januari 2009 07:05

Hej & Tack för din kommentar =)
VV har funkat förut så det ligger nära hjärtat att ge sig på igen. Du får gärna länka mig, länkar dig också så jag får följa hur det går för dig.

Kram & lycka till =)

http://beatris.bloggagratis.se

 
Nenny

Nenny

5 januari 2009 08:04

Hejsan!
Självklart är det ok att länka! =)

Du verkar peppad att köra igång! Det kommer att gå bra. Hojta bara till om du behöver hjälp eller nåt. Vi är många som kan hjälpa och peppa! =)

Kram

http://nenny.bloggagratis.se

 
anna

anna

5 januari 2009 15:10

Det är helt ok att du lägger till min sida jag tänkte göra det med din också. Min stora last är också godis speciellt små godis. Klart att det kommer att gå bra för dig.

Kram
Anna

http://annassmalaliv.bloggagratis.se

 
sanna

sanna

5 januari 2009 23:09

Hej! =) Det är väl klart att du får. Vi måste ju hjälpa varandra på alla sätt. Vad skönt att du verkligen har bestämmt dig och valt ett datum. Då har vi samma vägdag ju =)

jag önskar dig all lycka till och vi är ju till för att hjälpa och stötta varandra....

Kram

http://sannasuppner.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skapa flashcards