Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Neeeejjjjj!!!

Av Madde - 11 januari 2009 20:52

Suck...dottern fick hög feber igår kväll och den keliga mamma man är så skulle det ju mysas och idag..tjoohooo...jadå...jag har fått feber och ont i halsen precis som vår lilla prinsessa.


Nu ikväll säger mannen att även han har ont i halsen och huvudet. Suck...rena epidimin här hemma. Peppar peppar ta i trä så har sonen klarat sig...än så länge!


Maten har ju varit katastrof när man är nerbäddad i soffan. Fick bli McDonald's så jag kom upp lite i points. Jag tog en McChicken för 9 p och en sallad med lite dressing till...så idag blev det totalt 17 p...känns inte rätt att käka godis för att komma upp i poäng så jag låter det vara!


Imorgon ska jag vara hemma. Har chattat med min chef nu ikväll och han "beordrade" mig att hålla mig hemma. Vill ju inte smitta ner alla...vi e ju ändå 60 personer hos oss...


Nu ska jag krypa ner i soffan igen.


Kramar en sjuk M

 
ANNONS
 
sanna

sanna

12 januari 2009 14:07

Hej vännen! Tråkigt att du blivit sjuk hoppas du kryar på dig snart. Men slå inte så hårt på dig, sådana dagar blir ibland huvudsakligen att man inte sätter det i system.. Hoppas du kryar på dig snart nu..

Kramen

http://sannasuppner.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se