Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Imorgon...tjoohooo...fast...

Av Madde - 13 januari 2009 20:49

Jag är fortfarande sjuk. Suck! Trodde det skulle släppa igår men imorse var febern tillbaka igen. Har ont i huvudet, kroppen och ögonen svider så jag håller på att bli tokig...


Imorgon är det äntligen dags att ställa sig på vågen igen. Fast denna veckan har ju inte varit normal precis men jag är så stolt över mig själv att jag har lyckats hålla mig borta från godis. Så ett - noll till mig! Tjoohooo...


Nu ska jag vila lite...återkommer imorgon!


Kramar M

 
ANNONS
 
sanna

sanna

14 januari 2009 18:37

Hej! usch jag börjar också känna av det nu, får hoppas att de stannar upp. Hoppas att du bli frisk snart, det är väl inte så lätt med maten när man är sjuk..

Önskar dig lycka till idag...
Kramen

http://sannasuppner.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se