Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Suck... godis, resa, akuten....allt eller inget...

Av Madde - 14 februari 2009 21:45

Men helt ärligt...antigen så händer inget alls eller så händer verkligen allt på en gång! Året började med att vi var långlediga...härligt! Sen jobbar jag i tre dagar sen blir jag sjuk i två veckor...även ävriga familjen...suck!


Jag har ett helt underbart jobb och jag var iväg på en sista resa då jag har bytat tjänst så kommer jag inte åka på säljresor mer. När jag var på väg hem i taxin efter fyra härliga dagar i Dublin kör taxichauffören över ett höööögt gupp i 50 km/h och jag slår huvudet i sätet framför...nu ca en vecka efter har jag fortfarande superont i nacken så jag åkte till akuten igår och satt och väntade i 3½ timme för att träffa en läkare som säger att jag ska komma tillbaka om tre veckor om jag fortfarande har ont?!? Han säger att jag får ta Ipren om jag har ont...men herregud...Ipren hjälper mig inte ens om jag har vanlig huvudvärk!!! SUCK!


Maten har gått lite si och så även en hel del godis har åkt ner. Jag och min man har bestämt oss att vi ska storhandla via internet från Coop Forum som kör hem och på så sätt får vi mer tid över till annat samt det blir inte en massa inpulsköp! Ska sätta mig imorgon och göra veckomatlista över vad som ska handlas in...ska bli skönt att komma igång igen!


Kramar M

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 februari 2009 23:02

Hoppas du har fått en fin kväll ändå vännen.. Skickar lite kärlek till dig...

Kramar om dig

http://sannasuppner.blogg.se

 
Linda

Linda

15 februari 2009 09:33

Hej!
Då förstår jag varför du har legat lite lågt med bloggen. Usch vilken grej med nacken..o varför blir jag inte förvånad utav läkarens kommentar??! De verkar ju för fan inte vara utbildade längre, tagna fr gatan typ:(
Ja det känns så bra att kunna se min pappa nykter idag & att han får göra de saker han hade velat gjort..& säkert gjort med oss barn om han hade "kunnat".
Kram

http://www.gullmalva.blogg.se

 
BeaTris

BeaTris

15 februari 2009 20:25

Tack =)
Jag hittar en del ideér på nätet & hur andra gjort men tycker väl att andras blir mycket snyggare =) Men visst försöker jag hitta på eget också & hitta ett tema & motiv i själva fotot & sen hitta färger & dekorationer som passar. Tycker det är så himla kul att skapa dessa bilder & på så sätt föreviga bilden ytterligare.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se