Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Jag vill bara få sova en enda natt...

Av Madde - 15 februari 2009 20:36

Ajajaj...jag måste ha kommit in ett stim av otur just nu. Tror ni inte att när jag skulle dra ut min Cola Zero från kylen så ramlade en 1½ liters full flaska rakt ner på min högerfot! Det gjorde så ont så när min man frågade hur det gick så pratade jag med världens pipigaste röst...sååå nu har jag ont i foten, ont i nacken, ont i ländryggen...hmmm...tror ni jag kan råka ut för något annat? Benen fungerar ju fortfarande...hahaha...


Måste ringa vårdcentralen imorgon och få någon dunderpilla så jag kan få bort smärtan på natten från nacken...har inte sovit på fem nätter nu. Så imorgon kl 08:00 sitter jag i telefonkö till vår älskade vårdcentral - tog mig ju bara från 08:00 -- 15:30 att få tag i dem i fredags! SUCK!


Idag har vi varit hos våra bästa vänner och firat deras minsta dotter som blev sju år idag. Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. God mat och trevligt sällskap så en bättre söndag kunde jag inte önska mig...jo, föruton flaskan på foten, nacken och ryggen...hihi...


Nya tag imorgon!


Kramar M

 
ANNONS
 
anna

anna

17 februari 2009 17:42

Vilken otur du har. Jag vet precis hur ont det gör att tappa något tungt på foten har gjort det två gånger. Båda gångerna var det lilltån som råkade illa ut den högra bröt jag nog för den kan jag ej böja på i dag. Den andra blev det bara en spricka i, var hos en sjukskörteska som jag känner och hon sa man inte gör något åt det. Så det vara bara att lida och ha en svullen blå lilltå. Gick det bra att handla på internet? Lite nyfiken.

Hoppas det blir bättre snart med dig
Kram
Anna

http://wordpress.annassmalaliv.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se