Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Vad f-n...jag vet vad som är fel...

Av Madde - 18 februari 2009 10:21

SUCK!!! Jag vet precis vad som är mitt problem! Jag måste skärpa mig och räkna poäng...tycker att ja men den lilla biten gör väl ingen skillnad...men när den lilla biten blir många små bitar...tja...då gör det nog en j-a skillnad!


Är sååå besviken idag. Ställde mig på vågen imorse och det var inget kul! Kände hur gråten nästan kom i halsen när jag tittade på de hemska siffrorna som stod där! 107,9 hur f-n kunde det bli så??? Ja, jag vet...jag MÅSTE räkna poäng! Och tro mig...det gör jag från och med NUUUUU!!! Jag fyller i checklistan på VV så fort något träffar mina läppar. Nu ska ni se...nu e jag på gång! Ikväll SKA jag sätta mig och göra en matlista och handla via nätet...återkommer hur detta går!!


Nu måset jag nog jobba lite...kände att jag bara var tvungen att skriva av mig! Måste nog läsa lite om er andra ikväll så jag får lite peppningar! Ska även leta upp någon bra Vv föreläsning som jag kan börja gå på...fixar nog inte detta själv...snyft!


Kramar M

 
ANNONS
 
sanna

sanna

18 februari 2009 21:50

Jag vet hur det känns, för jag gjort det så många gånger. Många gånger till innan jag förstod hur viktigt det är att räkna pointsen och skriva och gå på mötena.. Det är bara på det igen, släpp det och gå vidare.. Du var så inställd på att lyckas i början.. Kom igen nu Madde, vi klarar det här..

Kramar om

http://sannasuppner.blogg.se

 
Karin

Karin

26 februari 2009 23:12

Hoppas räknandet går bättre nu?
Jag har gett upp mitt pointsräknande ett tag (stod ut med att räkna typ 2 veckor...) och ska ännu en gång ge mej på lchf. En toppenkost där man istället räknar kolhydrater, betydligt enklare. Såklart har den även nackdelar, i mitt fall så brukar jag lessna på maten och längta efter frukten. Men, men...

Ha det fint!

http://gemini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se