Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Nya tag...egenligen vecka 7...suck!

Av Madde - 18 februari 2009 10:30

Dagens vikt: 107,9   -  totalt -1,1 kg

 
ANNONS
 
Linda

Linda

18 februari 2009 19:05

Jag finns här för dej!!
Skriv en veckomamatsedel för varje vecka..typ en maträtt för varje dag.
Då vet man vad som gäller då man kommer hem fr jobbet. Jag tycker det hjälper mycket!

Kram

http://www.gullmalva.blogg.se

 
Annalee

Annalee

21 februari 2009 10:26

Gumman! Det är skinklasagnen som finns under mina recept. Du bara måste göra den, perfekt att ta med som lunch. Mycket mat och mättande.
Hihi, jag kan gärna bli din konsulent. Tänk att du får en personlig sådan,hahaha.
Kram kram pepp pepp

http://aleelin.bloggagratis.se

 
anna

anna

24 februari 2009 10:09

Du ska se att det löser sig. Själv har jag slutat att räkna jag äter efter tallriksmodellen rör på mig varje dag. Slutat att väga mig mäter i stället. Jag gör veckomatseldel till varje vecka och tycker det är bra, oftast så sitter vi hela familjen och bestämmer vad vi ska äta. För mig går det bättre nu när jag inte ställer så stora krav på mig själv och jag har tagit bort alla förbud för dom gör bara att man blir mer sugen på allt det.

Lycka till
Anna

http://annassmalaliv.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se