Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Förkylning...

Av Madde - 26 februari 2009 21:41

Har helt glömt bort att skriva i min blogg...ska skärpa mig!


Är sååå trött...har fått världens förkylning nu också. Fattar inte vad som händer i min kropp - jag har aldrig varit så sjuk och otursförföljd som jag varit detta året och då är det fortfarande februari!!! Suck...hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det var en dröm...ingen bra dock!


Jag vägde mig igår och jag hade gått ner 1,9 på en vecka! Tjoohooo....

Jag ska dock börja gå på vv på måndagar här i byn där jag bor gillar jag inte henne så kommer jag att försöka hitta någon annan tid och plats tills jag hittar en konsult som är bra! Vill inte ge upp denna gången men känner att jag inte kan klara det själv! Behöver ha stöd från andra medlemmar i samma situation och få lite tips och idéer...


Kramar M

 
ANNONS
 
Linda

Linda

28 februari 2009 10:38

Hej!
Kul att du skrivit igen..även om det inte var roligt att läsa att du är förkyld:( Usch har det väl börjat så verkar det vara svårt att bli av med det..
Grattis till viktnedgången!!!
F*N va' bra, hela 1.9 kilo!!

Kram

http://gullmalva.blogg.se

 
sanna

sanna

1 mars 2009 00:32

Grattis vännen!! de måste ha kännts. =)
Usch du är då ständigt sjuk, att det inte ger med sig alls..
Hoppa att du kryar på dig..

Kram

http://sannasuppner.blogg.se

 
anna

anna

3 mars 2009 08:44

Grattis till minuset. Tråkigt att du är förskyld hoppas du blir bättre snart.

Anna

http://annassmalaliv.wordpress.com

 
anna

anna

12 mars 2009 17:41

Grattis till viktminskningen. Hoppas du blir frisk snart.

Kram
Anna

http://annassmalaliv.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se