Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Viktväktarna nästa...dock INTE naken....

Av Madde - 16 mars 2009 20:43

Hejsan vänner!


Idag så bar det av mot vv lokalen...jag väntade lite för att inte stå först i kön och det var helt perfekt med antal människor där. Min första tanke var...hmmm...kan jag klä av mig och stå i trosor?? Det är ju så jag har vägt mig här hemma...hahaha...kan ni tänka er alla på vv vilken succé det hade blivit...haha...där hade jag  ju stått nästan helt näck i så fall... Vid närmar eftertanke så insåg jag att jag hade nog blivit ganska så ensammen kvar i lokalen då så jag behöll faktiskt kläderna på...hihi...


Nog pratat om mina kläder eller bristen på dem...haha... I alla fall så stannade vågen på 108 kg - MED KLÄDER PÅ!!! Så nu kör jag vägning på måndagar i stället! Nu gäller det att hålla motivationen uppe och inte komma in i gamla vanligt lall.. Nu j-a ska jag...ja, jag vet att jag har sagt detta säkert 5 miljoner gånger men nu ska jag verkligen!!!


Kramar M

 
ANNONS
 
Linda

Linda

16 mars 2009 22:30

Heeej gumman!
Som jag har saknat dina inlägg!
Hahaha, ja tänk om du hade börjat slänga av dej plagg efter plagg*s*
Hade varit kul att sett raktionerna...
"Vaddå, jag väger m ig alltid i trosor & bh..gör ni inte så här??!"
Haha...

Jag tror på dej vännen, klart att du fixar det nu!! Tillsammans fixar vi det..

Jag finns här & peppar dig till max..å känns det tungt..hojta till.
Jag finns för dej.

Kram!

http://gullmalva.blogg.se

 
Marie Hj.

Marie Hj.

16 mars 2009 22:46

Det var väl tur att du slapp väga dig naken, tur att dom slutat med nakenvägningen ;)
Jag hade oxå lite konstiga fördommar om vv innan jag gick dit första gången, trodde typ att alla kunde se vad man vägde. Dum man är va...
Bara du har bestämt dig så kommer du att klara den här viktresan. Du har ju mycket pepp här inne i cyberrymden. Tycker att vv:s forum kan vara bra och peppande ibland. Men mest pepp måste jag ju säga att jag har fått genom bloggen.
Lycka till nu! Och det är bara att hojta till inne hos mig om du behöver hjälp och peppning.
KRAM på dig!

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

17 mars 2009 12:34

=) Det känner man igen! Så kan jag också tänka... Vill slita av mig alla kläder fort..

Kul att du är tillbaka igen.. Du kommer att fixa det här, sätt bara inte en massa krav och måsten utan bara var...

Kramar om dig

http://sannasuppner.blogg.se

 
Annalee

Annalee

17 mars 2009 13:50

Gumman!
Härligt att du är med igen!Du kommer att greja det här!!!
Massor med pepp!!!!
Kram kram!!

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

anna

17 mars 2009 18:43

Ja man väger ju mindre utan kläder. När jag gick på vv så vet jag inte hur många gånger man gick på toa och pressade ut några dropar så man inte hade för mycket vätska. Jag tror att du klarar det här bara du har viljan.

Kram Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se