Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Kan man tugga hela tiden???

Av Madde - 17 mars 2009 20:13

Första dagen är snart slut...phu... Bara skoja...det har faktiskt gått fantastiskt bra! Har dock kännt mig sugen på att tugga på något hela tiden... Har tuggat tuggummi tills käkarna kändes helt stumma och när jag insåg att det inte hjälpte tyckte jag inte det var lönt att tugga mer....samt att hela påsen var slut...hihi... Tog istället några läkerol (sockerfria) och vips så var sötsuget borta... Toppen...samt att jag vet att jag inte kan äta för många för då får jag ont i magen...hihi...


Gjorde en supergod macka imorse till frukost med sallad, skinka och gurka sååå god den var. Det blir en sådan imorgon med...MUMS!


Ikväll är det Desperate Housewifes och det får man ju inte missa!


Tack för allt stöd jag får...tro mig det behöver jag!!!!


Kramar M 
ANNONS
 
Linda

Linda

17 mars 2009 21:20

Duktig du är tjejjen!!
Nu är första dagen gjord:)
Du kämpar på bra.
Ja visst var klippet på min blogg sorgligt & fint..men som du skrev..han kan inte vara klok!!
:)
Kram

http://www.gullmalva.blogg.se

 
Linda

Linda

18 mars 2009 18:29

Haha här har du en till som Gärna skulle sätta i sig ett halvt kilo choklad..o chips o dipp:)
Men nix nix;)
Det blidde inget med det!
Jag har tappat motionen..hoppas motivationen infinner sig nu i detta underbara vårväder..å snart ställs kl om också..då blir det Ännu ljusare på kvällarna:D

Kram Kram

http://gullmalva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se