Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Fredag, lets dance, mys med familjen...godis...

Av Madde - 20 mars 2009 23:25

Så var det fredag igen! Känns som veckorna bara springer ifrån en...fattar inte vart dagarna blir av.


Maten har gått jättebra idag. Till lunch blev det VV pasta med lax....helt okej men lite plastig...blir sådan mat när jag inte har matlåda med mig har jag bestämt mig för...då vet jag ju exakt hur många poäng det är. I alla fall nu i början innan man är inne i matchen helt!


Ikväll gjorde jag en wok som min kompis Annalee har på sin sida. Har ni inte provat den så gör det!!! Hela familjen älskade den och den gick åt på 2 röda sekunder. Jag hade i en massa olika grönsker, kyckling och nudlar till. Så enkel att göra och snabb!!! Kolla in på Annalee's sida (länk finns här på min sida).


Efter middagen var det Let's dance med mys och godis...ja, godis för övriga familjen inte för mig. Jag tog 10 salta pinnar och kände mig sååå nöjd. Jag hade handlat snören till övriga familjen som de älskar och jag känner mig inte sugen på det så därför gick det lätt att avstå!


Natti natti kramar M

 
ANNONS
 
Annalee

Annalee

21 mars 2009 09:26

Va' roligt att ni gillade woken, och särskilt att barnen också åt av den, hihi.
Duktig du är som inte åt något godis!! Härligt!!! Det blir ett fint minus för dig på måndag!! Tjohoooo!
Kram kram pepp pepp

http://aleelin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se