Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Jaja....ett minus är ju alltid ett minus...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn. Jag började lugnt och tog fyra bitar sen så kom godismonstret fram i mig och jag tror nästan att jag satte i mig hela skålen själv! Nä, nu måste jag skärpa mig! Inget godis denna veckan!


Idag var det vägning på vv och jag var livrädd när jag stod där i kön...tänk vilken mardrömselev hon har fått på halsen som inte ens kan hålla första veckan! Men döm av min förvåning när jag ställde mig på vågen. Minus 0,1 inte mycket men som min goda vän Annalee brukar säga...ett minus är alltid ett minus! Hahaha... Nästa vecka kan ni ge er på att jag ska ha ett FETT MINUS!!!


Kramar M

 
ANNONS
 
sanna

sanna

24 mars 2009 10:01

Ja nog är ett minus ett minus.. Men vännen det är bara att ta ett nytt steg, man måste prova några veckor innan de sitter säger de ju =)

Kram på dig

http://sannasuppner.blogg.se

 
anna

anna

25 mars 2009 08:23

Ett litet minus är bättre än +. Jag vet precis hur det är med godiset är själv inne i en period när jag har svårt att låta bli att äta. Snart kommer dessutom påskgodis.

Kram
Anna

http://annassmalaliv.wordpress.com

 
Linda

Linda

25 mars 2009 21:27

Samma minus för oss bägge två då:)
Ja jag vet hur det är, egentligen ska man skita i att äta godis helt, när man väl börjar är det svårt att sluta.
Men samtidigt, håller man sig hela veckan annars så borde ju inte lite godis på lördagen göra nåt tycker jag...men tydligen:(
Nya tag nu så ska vi briljera på nästa vägning!!!
You go girl!

Kramas

http://gullmalva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 20 mars 2009 23:25

Så var det fredag igen! Känns som veckorna bara springer ifrån en...fattar inte vart dagarna blir av.   Maten har gått jättebra idag. Till lunch blev det VV pasta med lax....helt okej men lite plastig...blir sådan mat när jag inte har matlåda med mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se