Direktlänk till inlägg 3 april 2009

Men hur kan det bli så här???

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?


I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi hem och fixade mat...käkade i lung och ro och hela tiden satt jag och tänkte att det är något som jag har glömt! Jo, viktväktarna! Jag missade helt att gå dit!


Ska bli väldigt spännande att se hur det gått på måndag! För då ska jag INTE glömma det!!! Jag kämpar vidare och längtar tills jag får den känslan av att jag är inne i det hela så det inte känns så motigt. Vet inte hur många  gånger jag har tänkt att nu skiter jag i detta... Men jag ska INTE ge upp!


Njut av solen så lovar jag att skriva oftare! Tack för all peppning...tro mig...jag behöver den verkligen!!!


Kramar M

 
ANNONS
 
anna

anna

5 april 2009 17:39

Jag har inte heller haft tid att skriva på min egen eller titta in på andras. Men ska försökat att göra det nu.

Kram
Anna

http://wordpress.annassmalaliv.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Av Madde - 20 mars 2009 23:25

Så var det fredag igen! Känns som veckorna bara springer ifrån en...fattar inte vart dagarna blir av.   Maten har gått jättebra idag. Till lunch blev det VV pasta med lax....helt okej men lite plastig...blir sådan mat när jag inte har matlåda med mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se