Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Ett minus!!! Kan inte fatta det...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner jag att nä, jag skiter i detta! Men jag har lovat mig själv att så ska det inte bli detta året!!!


I måndags när jag ställde mig på vågen så hade jag faktiskt gått ner 0,9 kg var sååå glad! Skickade sms till min kompis direkt! Var sååå glad...kan knappt fatta att det gick så bra! Nu ska jag göra allt för att hålla mig över påsken. Ska endast köpa påskgodis till barnen och inte en massa till oss alla! De får vars ett påskägg och sen får det vara bra!


På viktväktarna i måndags pratade vi om godis och sötsaker...att om man gör det till ett förbud så blir man extra sugen...och de har sååå rätt!! Varje dag tänker jag att idag ska jag inte äta onyttigt och det enda jag kan tänka på är att oj, vad gott det hade varit med choklad! Inte för att jag har käkat en massa godis...har ätit en bit vit choklad samt salta pinnar så det har inte varit något frosseri men jag känner ändå att jag måste uppoffra något och det är helt sjukt! Jag vill komma till den känslan där jag känner att jag går ner i vikt och jag gör något åt min situation...jag SKA komma dit!!!


Ha en härlig kväll!


Soliga kramar M

 
ANNONS
 
Vendela

Vendela

8 april 2009 22:10

Åh ja - det stämmer! Varje gång jag bestämt mig för att jag inte får äta tex godis, så blir jag som besatt i tanken av just godis! Frågan är hur man ska kunna lura sig själv att inte äta - man får tänka att det är tillåtet fast det inte är det ;-)

Grattis till minuset!

Glad påsk!

http://vendelasextioatta.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Av Madde - 20 mars 2009 23:25

Så var det fredag igen! Känns som veckorna bara springer ifrån en...fattar inte vart dagarna blir av.   Maten har gått jättebra idag. Till lunch blev det VV pasta med lax....helt okej men lite plastig...blir sådan mat när jag inte har matlåda med mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se