Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Som jag skäms...

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!


Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barnen har varit sjuka med halsont och feber och imorse när jag vaknade så jodå...ont i halsen men jag ignorerar det så försvinner det säkert! Sitter på jobb just nu och drar i mig en massssa té och jag som hatar varma drycker - dock så räddar honungen det hela! Hihi...


Ikväll är det vägning och det ska bli sååå spännande och se om vi är kompisar ikväll...jag och vågen alltså!


Kramar M

 
ANNONS
 
Lina

Lina

18 maj 2009 10:52

Va roligt att du kikade in i min blogg :o) Tycker precis som du att det är superkul med andras viktresor..man blir så sporrad :-) Roligt att du också är med i VV! Lycka till i kväll!

http://absolutlinan.blogg.se

 
Pulver

Pulver

19 maj 2009 22:49

Hoppas ni är vänner eller i alla fall kan försonas :)

http://viktminskning.blogsome.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Av Madde - 20 mars 2009 23:25

Så var det fredag igen! Känns som veckorna bara springer ifrån en...fattar inte vart dagarna blir av.   Maten har gått jättebra idag. Till lunch blev det VV pasta med lax....helt okej men lite plastig...blir sådan mat när jag inte har matlåda med mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se