Senaste inläggen

Av Madde - 16 mars 2009 20:43

Hejsan vänner!


Idag så bar det av mot vv lokalen...jag väntade lite för att inte stå först i kön och det var helt perfekt med antal människor där. Min första tanke var...hmmm...kan jag klä av mig och stå i trosor?? Det är ju så jag har vägt mig här hemma...hahaha...kan ni tänka er alla på vv vilken succé det hade blivit...haha...där hade jag  ju stått nästan helt näck i så fall... Vid närmar eftertanke så insåg jag att jag hade nog blivit ganska så ensammen kvar i lokalen då så jag behöll faktiskt kläderna på...hihi...


Nog pratat om mina kläder eller bristen på dem...haha... I alla fall så stannade vågen på 108 kg - MED KLÄDER PÅ!!! Så nu kör jag vägning på måndagar i stället! Nu gäller det att hålla motivationen uppe och inte komma in i gamla vanligt lall.. Nu j-a ska jag...ja, jag vet att jag har sagt detta säkert 5 miljoner gånger men nu ska jag verkligen!!!


Kramar M

ANNONS
Av Madde - 26 februari 2009 21:41

Har helt glömt bort att skriva i min blogg...ska skärpa mig!


Är sååå trött...har fått världens förkylning nu också. Fattar inte vad som händer i min kropp - jag har aldrig varit så sjuk och otursförföljd som jag varit detta året och då är det fortfarande februari!!! Suck...hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det var en dröm...ingen bra dock!


Jag vägde mig igår och jag hade gått ner 1,9 på en vecka! Tjoohooo....

Jag ska dock börja gå på vv på måndagar här i byn där jag bor gillar jag inte henne så kommer jag att försöka hitta någon annan tid och plats tills jag hittar en konsult som är bra! Vill inte ge upp denna gången men känner att jag inte kan klara det själv! Behöver ha stöd från andra medlemmar i samma situation och få lite tips och idéer...


Kramar M

ANNONS
Av Madde - 25 februari 2009 21:44

Dagens vikt: 106 kg - totalt minus 3 kg

Av Madde - 18 februari 2009 10:30

Dagens vikt: 107,9   -  totalt -1,1 kg

Av Madde - 18 februari 2009 10:21

SUCK!!! Jag vet precis vad som är mitt problem! Jag måste skärpa mig och räkna poäng...tycker att ja men den lilla biten gör väl ingen skillnad...men när den lilla biten blir många små bitar...tja...då gör det nog en j-a skillnad!


Är sååå besviken idag. Ställde mig på vågen imorse och det var inget kul! Kände hur gråten nästan kom i halsen när jag tittade på de hemska siffrorna som stod där! 107,9 hur f-n kunde det bli så??? Ja, jag vet...jag MÅSTE räkna poäng! Och tro mig...det gör jag från och med NUUUUU!!! Jag fyller i checklistan på VV så fort något träffar mina läppar. Nu ska ni se...nu e jag på gång! Ikväll SKA jag sätta mig och göra en matlista och handla via nätet...återkommer hur detta går!!


Nu måset jag nog jobba lite...kände att jag bara var tvungen att skriva av mig! Måste nog läsa lite om er andra ikväll så jag får lite peppningar! Ska även leta upp någon bra Vv föreläsning som jag kan börja gå på...fixar nog inte detta själv...snyft!


Kramar M

Av Madde - 15 februari 2009 20:36

Ajajaj...jag måste ha kommit in ett stim av otur just nu. Tror ni inte att när jag skulle dra ut min Cola Zero från kylen så ramlade en 1½ liters full flaska rakt ner på min högerfot! Det gjorde så ont så när min man frågade hur det gick så pratade jag med världens pipigaste röst...sååå nu har jag ont i foten, ont i nacken, ont i ländryggen...hmmm...tror ni jag kan råka ut för något annat? Benen fungerar ju fortfarande...hahaha...


Måste ringa vårdcentralen imorgon och få någon dunderpilla så jag kan få bort smärtan på natten från nacken...har inte sovit på fem nätter nu. Så imorgon kl 08:00 sitter jag i telefonkö till vår älskade vårdcentral - tog mig ju bara från 08:00 -- 15:30 att få tag i dem i fredags! SUCK!


Idag har vi varit hos våra bästa vänner och firat deras minsta dotter som blev sju år idag. Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. God mat och trevligt sällskap så en bättre söndag kunde jag inte önska mig...jo, föruton flaskan på foten, nacken och ryggen...hihi...


Nya tag imorgon!


Kramar M

Av Madde - 14 februari 2009 21:45

Men helt ärligt...antigen så händer inget alls eller så händer verkligen allt på en gång! Året började med att vi var långlediga...härligt! Sen jobbar jag i tre dagar sen blir jag sjuk i två veckor...även ävriga familjen...suck!


Jag har ett helt underbart jobb och jag var iväg på en sista resa då jag har bytat tjänst så kommer jag inte åka på säljresor mer. När jag var på väg hem i taxin efter fyra härliga dagar i Dublin kör taxichauffören över ett höööögt gupp i 50 km/h och jag slår huvudet i sätet framför...nu ca en vecka efter har jag fortfarande superont i nacken så jag åkte till akuten igår och satt och väntade i 3½ timme för att träffa en läkare som säger att jag ska komma tillbaka om tre veckor om jag fortfarande har ont?!? Han säger att jag får ta Ipren om jag har ont...men herregud...Ipren hjälper mig inte ens om jag har vanlig huvudvärk!!! SUCK!


Maten har gått lite si och så även en hel del godis har åkt ner. Jag och min man har bestämt oss att vi ska storhandla via internet från Coop Forum som kör hem och på så sätt får vi mer tid över till annat samt det blir inte en massa inpulsköp! Ska sätta mig imorgon och göra veckomatlista över vad som ska handlas in...ska bli skönt att komma igång igen!


Kramar M

Av Madde - 30 januari 2009 21:56

Ojojoj...kan inte fatta att jag helt har missat att blogga om hur det går för mig. Har varit mycket på jobb denna veckan...månadsbryt och då blir det alltid hysteriskt med allt som ska faktureras...


Vägningen i onsdags gick helt okej faktiskt. Jag hade inte gått upp något utan stod helt stilla och med tanke på att jag äntligen har kunnat äta igen så är jag toppen nöjd!!!


Ikväll är det fredagsmys och jag har faktiskt ätit en del godis...mums. Kände att jag var sugen och då fick det bli lite gott. Det är ju inte meninen att jag ska ändra mitt liv bara nu...jag vill inte banta utan lägga om hela min livsstil och då vill jag även ha med godis...vet att jag går ner mer och fortare om jag inte äter något alls men om jag måste avstå helt och alltid kommer det bli ohållbart så jag väljer att käka lite på våra fredagsmys...


Helgen ska innehålla utrensning här hemma. Måste ut med det gamla känner jag samt få lite mer space bland alla saker...ska ta ett rum i taget.


Kramar M

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se