Senaste inläggen

Av Madde - 6 januari 2009 19:48

Tror aldrig att jag har längtat efter att ställa mig på vågen så döm av min förvåning när jag längtar tills jag får stiga upp imorgon och ställa mig på min dommare!!! Vet att resultatet kommer att trycka ner mig i skorna så jag knappt kan komma upp igen men det ska jag! Jag är peppad till 1000.


Imorgon är även första dagen tillbaka på jobb sedan den 22 december. Gud, vad tiden har gått fort. Kan inte fatta att man nästan varit ledig i tre veckor.


Jag återkommer imorgon med "dommen". Jag tar tacksamt emot tips och idéer på mellanmål!!!


Kramar M

ANNONS
Av Madde - 5 januari 2009 20:32

Tänk vad glad jag blir! Igår satt jag och surfade runt och hittade supermånga härliga och inspirerande sidor...tack alla som har skivit tillbaka till mig! Jag blev jätteglad och nu känner jag mig extra peppad!!!


Jag till och med längtar tills på onsdag när jag ska dra igång! Har börjat skriva veckomatlistor. Middagarna är säkrade för i alla fall nästa vecka. Lite svårare tycker jag det är med frukost och mellis...får väl köra lite säkra kort de första veckorna som fruk, riskakor och keso.


Kramar MANNONS
Av Madde - 4 januari 2009 21:28

Nu är det så snart dags. Jaja...jag vet varför skjuta upp det du kan göra idag tills senare...men nu har jag bestämt mig att på onsdag är rätt dag.


Onsdag morgon kl 07:00 kommer jag stå där i all min fulla prakt och stiga upp på den stackars vågen och få min dom!


Jag tänker inte stå där i juli denna sommaren också och vet att jag kunde gjort något åt detta! Vet att jag inte är "klar" till sommaren men jag kommer att vara ca 15 kg lättare om jag får som jag vill!!!


Min stora last här i livet är godis...jag förstår inte överhuvudtaget jag ska klara mig utan detta underbara guld...suck!


Nu gäller det att tänka framåt! Nu är det viktväktarna som gäller och jag behöver en massa peppning och stöd! Kramar M

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se